Biltema polermaskine

Polermaskiner – Til voksning og polering af bilen – Biltema.dk

Meget smidig og effektiv, perfekt til bilen, båden og campingvognen.

Med en polermaskiner fra Biltema klares voksning og polering af bilen, båden og campingvognen nemt. Du kan se hele vores sortiment og lagerstatus online

Ekscentrisk polermaskine PO150A – Biltema.dk

Meget smidig og effektiv, perfekt til bilen, båden og campingvognen. Roterer ekscentrisk, så der dannes ikke poler-hologrammer. Med trinløs omdrejningsregulering og fem meter gummikabel. Leveres med støtterondel Ø 150 mm, polersvamp til voksning/sealing samt to ekstra håndtag.

Polermaskine PM 75R – Biltema.dk

Polermaskinen er et godt værktøj til opfriskning af overflade og lak på bil, båd og campingvogn. En roterende polermaskine bruges med fordel til lidt grovere polerarbejde, når du har lidt dybere ridser. Fordelen ved en roterende maskine er, at den er mere effektiv og vibrationsfri. Den har trinløs hastighedsregulator, grebsvenligt håndtag og fem meter gummiledning. Leveres med støtterondel Ø 75 mm, polersvamp til voksning/sealing samt to ekstra håndtag.

Polermaskine PM 240 – Biltema.dk

Med stor polerskive til polering af bil, båd, campingvogn m.m.  Leveres med en hætte til voks og en til efterpolering.

Bænkslibe- og polermaskine 150SB – Biltema.dk

Slibesten til tørslibning og en rund børste til polering af metal. Med justerbar beskyttelsesskærm og anlæg ved den tørre slibesten.

Dobbeltoscillerende polermaskine PD 95A – Biltema.dk

Letbetjent og effektiv, perfekt til bilen, båden og campingvognen. Roterer ekscentrisk, så der dannes ikke poler-hologrammer. Med trinløs omdrejningsregulering og 3 meter ledning. Leveres med 2 stk. støtterondeller Ø 95 mm, 2 stk. polersvampe til voksning/sealing.

Polermaskine PO 10,8 – Biltema.dk

Lille og smidig. Leveres med 3 polersvampe, blød/medium/grov.  OBS ! Indgår i en produktlinje med fælles 10,8 V Li-ion batteri (ikke inkluderet).

Polermaskine PM 150B – Biltema.dk

Praktisk polermaskine med digital 6-trins omdrejningsindstilling og omdrejningstæller. Med 1 stk. bagskive Ø 150 mm, 1 stk. polerhætte og aftageligt D-håndtag.

Keywords: biltema polermaskine, polermaskine biltema, polermaskin biltema, biltema polermaskin, mini polermaskiner biltema