Druk anmeldelse berlingske

Druk« bør være mentalt pensum for alle danskere – Berlingske

»Druk« bør være mentalt pensum for alle danskere

24. sep. 2020 — Et overvågningskamera fangede, hvordan betjente i tre minutter sparkede og slog 29-årige Tyre. Til forsiden · Berlingske.

»Druk« er en elegant og skarp dissekering af, hvem vi danskere er. På sin egen stilfærdige facon kræver filmen af os, at vi får stillet os selv det sværeste spørgsmål af dem alle: Hvad vil vi egentlig med livet?

Grædende, dansende Mads Mikkelsen forvandler »Druk

Tag dit glas, min ven: Grædende, dansende Mads Mikkelsen forvandler »Druk« til en hyldest til danskerne

23. sep. 2020 — Berlingske og filmmagasinet Ekko har kun ros til komediedramaet, som får seks ud af seks stjerner begge steder. – “Druk” er en film, hvor alt …

Det er selve national-sjælen, der bliver portrætteret i Thomas Vinterbergs sjove og bevægende »Druk«, der rummer det bedste dansk film kan præstere.

Anmeldere splittede om Vinterberg-film: Klassiker eller tynd saft?

7. feb. 2022 — Boganmeldelse: Russiske Aleksej Salnikov viser med »Familien Petrov i og omkring influenzaen«, at han er et voldsomt spændende forfatterskab …

Især skuespiller Mads Mikkelsen storroses for sin præstation i Thomas Vinterbergs film “Druk”.

Feberen falder og stiger, og et lig stjæles under druk-odyssé i …

5 stjerner: Feberen falder og stiger, og et lig stjæles under druk-odyssé i en rustvogn

2. nov. 2020 — Filmen »Druk« af Thomas Vinterberg baserer sig på en teori fra en norsk psykiater, hedder det. … Du kan læse anmeldelsen af »Druk« her.

Boganmeldelse: Russiske Aleksej Salnikov viser med »Familien Petrov i og omkring influenzaen«, at han er et voldsomt spændende forfatterskab, og at det nok ikke er en tilfældighed, at han deler hjemland med absurditetens store mester, Nikolaj Gogol.

Druk« bygger på en teori fra norsk psykiater – men han er

Filmen »Druk« bygger på en teori fra norsk psykiater – men han er »entusiastisk blevet fejlciteret«

26. apr. 2021 — Det er det skudsmål, som den danske Oscar-vinder »Druk« får af SVTs … siger: Filmen fik generelt også vældig gode anmeldelser i Sverige, …

Filmen »Druk« af Thomas Vinterberg baserer sig på en teori fra en norsk psykiater, hedder det. Men den teori har den norske psykiater aldrig lavet, skriver han nu i et indlæg.

Svensk nedrakning af dansk Oscar-sejr: »Druk« er tyndbenet …

Svensk nedrakning af dansk Oscar-sejr: »Druk« er tyndbenet og kedelig

13. dec. 2020 — En tragedie vendte op og ned på det hele under optagelserne til filmen »Druk«. Lørdag var filmen nomineret til fire statuetter ved europæisk …

»Kedelig og tyndbenet«. Det er det skudsmål, som den danske Oscar-vinder »Druk« får af SVTs filmkritiker i en reportage om Oscar-uddelingen.

Mads Mikkelsen om succes: »Det var ikke til at sætte en finger …

Mads Mikkelsen om succes: »Det var ikke til at sætte en finger på det, for vi talte ikke om det. Vi kunne bare mærke, at det var anderledes«

23. sep. 2020 — Efter fem års pause er Mads Mikkelsen tilbage i dansk film med »Druk«, der er en hyldest til livet og beruselsen.

En tragedie vendte op og ned på det hele under optagelserne til filmen »Druk«. Lørdag var filmen nomineret til fire statuetter ved europæisk prisuddeling – og vandt dem alle. Filmen, der også er dansk favorit til en Oscar, kom til at handle om meget mere end druk. Den blev en succes midt i det ubærlige.

Mads Mikkelsen på druk i ny film om danskerne: »Gentofte er …

Mads Mikkelsen på druk i ny film om danskerne: »Gentofte er det vildeste sted i verden«

16. mar. 2022 — Anmeldelse. Boganmeldelse: Hvor eksistentielle kriser oftest i litteraturen druknes i druk, dramatisk og dekadent selvdestruktion, …

Efter fem års pause er Mads Mikkelsen tilbage i dansk film med »Druk«, der er en hyldest til livet og beruselsen. Et emne, der måske kan skabe en del ballade. »Vi hylder rusen; det er der nok folk, der føler sig pikeret over,« siger skuespilleren.

5 stjerner: Når man ikke længere lever, knalder og skriver sig …

5 stjerner: Når man ikke længere lever, knalder og skriver sig gennem rusens selvforløjede slør

1. jan. 2022 — På den måde er Thomas Vinterbergs »Druk« nærmest en lærebog i … Centervagt fik mange dårlige anmeldelser, og her i Berlingske endte den …

Boganmeldelse: Hvor eksistentielle kriser oftest i litteraturen druknes i druk, dramatisk og dekadent selvdestruktion, er Jesper Steins »Ædru« et sjældent eksempel på det modsatte: alkoholen er destilleret ud af teksten, ord og sætninger er rensede for forlorne undskyldninger og dårlig ånde.

11 filmhit, du kan streame i dag – og ét du skal undgå

Anmeldernes udvalgte: 11 filmhit, du kan streame i dag – og ét du skal undgå

Årets første dag kalder på en eller flere gode film. Vi skåner dig for den kedsommelige udvælgelsesproces og har samlet en række af anmeldernes favoritter fra de seneste år, som alle kan streames lige nu i din egen hjemmebio.

Keywords: druk anmeldelse berlingske