Hjerte app

Hjerte Puls Skærm i App Store

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Hjerte Puls Skærm. Download Hjerte Puls Skærm til din iPhone, iPad eller iPod …

Hjerte Puls Plus i App Store

Måler din puls kun ved hjælp af telefonens kamera, når og hvor du end er. Smukke PDF- og CSV-logfiler, hurtig deling. Tjek din puls når som helst og hvor …

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Hjerte Puls Plus. Download Hjerte Puls Plus til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Ny app vil afsløre hjerteflimmer – Hjerteforeningen

10. sep. 2019 — Gennem en app på mobiltelefonen eller et ur kan du måle din puls, følge din hjerterytme og få en EKG-måling. Selvmåling er noget, som mange …

Hjertepuls Plus – Apps i Google Play

Tjek din puls når som helst og hvor som helst med Heart Rate Plus – hjemme eller på kontoret – når du vågner op, slapper af før og efter træning.

Foranstaltninger ved hjælp af dit kamera eller din pulssensor

Hjerte Puls Tracker, Pulsmåler – Apps i Google Play

Hjerte Puls Tracker, Pulsmåler er den mest nøjagtige pulsmåleren app til enhver smartphone, og det behøver ikke nogen ekstern hardware.

Spor og forbedre din puls for stress, vægttab, fitness, træning, sundhed

Find den nærmeste hjertestarter med din smartphone

Din smartphone kan redde liv

Med TrygFondens Hjertestart-app kan du finde frem til den nærmeste hjertestarter – i lokalområdet, på arbejdet eller i sommerhuset.

Med TrygFondens Hjertestart-app kan du finde frem til den nærmeste hjertestarter, hvor du er.

Bliv hjerteløber – Hjertestarter.dk

Bliv hjerteløber

Download Hjerteløber-app til Android. Når du har downloadet appen og oprettet en bruger, er du tilmeldt TrygFonden Hjerteløber.

Hjertestarter app – Kender du de apps der redder liv? – First-8.dk

Hjertestarter app – Kender du de apps der redder liv? – First-8.dk | First-8

Hjertestarter-app’en indeholder en guide til, hvordan man udfører sin hjerte-lunge-redning. App’en er gratis og kan hentes til iPhone og Android.

Hvor mange apps har du på din smartphone? 10, 15, 20 måske flere? Hver app har sit formål, men har du en hjertestarter app? Her er 3 apps som kan redde liv.

Rytmedoktor app

Rytmedoktor app – Rytmedoktor

Rytmedoktor er en hjerteflimmer app for dig med atrieflimren, … En app af Hjertelæge Peter Steen Hansen til dig med atrieflimren (hjerteflimmer).

Rytmedoktor er en hjerteflimmer app for dig med atrieflimren, se her hvordan appen kan hjælpe dig med at få et bedre liv trods atrieflimren.

Din guide til hjertestarter og akuthjælp apps (fx. hjerteløber)

TrygFondens Hjertestart-app gør det nemt og hurtigt for dig at se, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. Det samme kan de sundhedsfaglige visitatorer …

Vi har samlet nogle af de bedste apps til alarmering, oplysning af lokation og førstehjæp i én samlet apps-guide.

Keywords: hjerte app