Kloakrenser biltema

Afløbsrenser og kloakrenser til lave priser – Biltema.dk

Til rensning af afløb, afløbsrør, nedløbsrør samt vandlås i køkken og badeværelse. Med 7,6 m lang, Ø 6 mm stålfjeder med forstørret fjederhoved.

Afløbsrensere og kloakrensere til at rense og vedligeholde dine afløb i hjemmet. Både håndvaske og gulvafløb. Se vores afløbsrensere, rensebånd og kloakrensere.

Afløbsrenser – Biltema.dk

Til afløb og vandlåse i køkken og badeværelse, nedløbsrør m.m. Fladt bånd med rensefjeder. Teknisk specifikation. Materiale, Stål. Dimensioner.

Til rensning af afløb, afløbsrør, nedløbsrør samt vandlås i køkken og badeværelse. Med 7,6 m lang, Ø 6 mm stålfjeder med forstørret fjederhoved. Drives af boremaskine eller manuelt med håndsving.

Rørrenser – Biltema.dk

Køb og salg af Kloakrenser i Arbejdsredskaber og maskiner på DBA. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA.

Rørrenser

Rensebånd, PRO – Biltema.dk

Til afløbsrør og vandlåse i køkken og badeværelse, nedløbsrør m.m. Fladt, kraftigt og varmehærdet bånd med rensefjeder.

Rensebånd, husholdning – Biltema.dk

Til afløb og vandlåse i køkken og badeværelse, nedløbsrør m.m. Fladt bånd med rensefjeder.

Kloakrenser – Arbejdsredskaber og maskiner – DBA

Find Kloakrenser i Arbejdsredskaber og maskiner – Køb brugt på DBA

Køb og salg af Kloakrenser i Arbejdsredskaber og maskiner på DBA. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA

Eskimo kloakrenser 20cm – 2500mm – BygXtra

Eskimo kloakrenser 20cm – 2500mm

Denne Eskimo kloakrenser har en længde på 2,5 meter med skaft i lakeret stål og rund rustbehandlet gribeskovl. Den er perfkt til rensning af brønde, kloakker, septitanke

Imku Kloakrenser ø9 cm, 1,5 m – Carl Ras

Carl Ras

Nilfisk kloak- og rørrenser 15 meter – Jem & Fix

Nilfisk kloak- og rørrenser 15 meter | jem & fix

Nilfisk kloak- og rørrenser bruges til at få gennemløb i afløb, kloakker og tagrender. Den finder selv vej også gennem rørbøjninger. Den er 15 meter lang. Køb den hos jem & fix.

Keywords: kloakrenser biltema