Podcast havregården

Kostskolen | DR LYD

Havregården Kostskole reklamerer med at være “Den bedste skole – ever”. Men bag kostskolens facade gemmer der sig måske også en anden dyster virkelighed.

Kostskolen on Spotify

Kostskolen – en digital fortælling i fem dele

19. apr. 2021 — Vold, seksuelle krænkelser, mobning, selvmordsforsøg. Dette er fortællingen om kostskolen Havregården.

Vold, seksuelle krænkelser, mobning, selvmordsforsøg. Dette er fortællingen om kostskolen Havregården

Kostskolen on Apple Podcasts

Havregården Kostskole reklamerer med at være “Den bedste skole – ever”. Men bag kostskolens facade gemmer der sig måske også en anden dyster virkelighed.

Anmeldelse: P1s ‘Kostskolen’ pakker ikke uhyrlighederne væk

‎Kostskolen on Apple Podcasts

16. apr. 2021 — Få måneder tidligere er han begyndt på Havregården Kostskole og nu er der 10 mennesker, der forsøger at trænge ind på hans værelse.

Der bliver hamret og sparket til Benjamins dør. Så voldsomt at dørkarmen nu begynder at give sig. Den 13-årige dreng sidder skræmt på sit værelse. Få måneder tidligere er han begyndt på Havregården Kostskole og nu er der 10 mennesker, der forsøger at trænge ind på hans værelse.Da døren bliver åbnet…

Efter podcast: Havregården var Nordsjællands svar på …

Anmeldelse: P1s ‘Kostskolen’ pakker ikke uhyrlighederne væk – VI ELSKER PODCAST

Læs vores anmeldelse af P1s podcastserie Kostskolen. Podcasten handler om Havregården Kostskole og de forfærdelige hændelser, der fandt sted.

Læs vores anmeldelse af P1s podcastserie Kostskolen. Podcasten handler om Havregården Kostskole og de forfærdelige hændelser, der fandt sted

Kostskolen | Lyt her – Podcast24.dk

Efter podcast: Havregården var Nordsjællands svar på Fluernes Herre ·

26. apr. 2021 — Efter podcast: Havregården var Nordsjællands svar på Fluernes Herre. Tekst: David Abildgaard. Foto: Allan Andersen.

Skandalen på Havregården: Tilsyn afviser erstatningskrav

Kostskolen | Lyt her

En podcast af: DR … Få måneder tidligere er han begyndt på Havregården Kostskole og nu er der 10 mennesker, der forsøger at trænge ind på hans værelse.

Der bliver hamret og sparket til Benjamins dør. Så voldsomt at dørkarmen nu begynder at give sig. Den 13-årige dreng sidder skræmt på sit…

Kostskolen | P1 Dokumentar | By DR P1 | Facebook – Facebook

3. dec. 2021 — Socialtilsyn Hovedstaden har afvist at betale erstatning til 18 tidligere elever fra kostskolen Havregården. Havregårdssag anket til landsretten …

Referatforbud i straffesag mod Havregården-forstander – sn.dk – Sjællandske Nyheder

13. sep. 2022 — Straffesagen mod den tidligere forstander på Havregården Kostskole, Morten Ulrik Jørgensen, er blevet skudt i gang.

Keywords: podcast havregården, havregården podcast, kostskolen podcast