Sandpapir biltema

Slibepapir og sandpapir – også til maskiner – Biltema.dk

Find dit slibepapir, sandpapir og slibebånd hos Biltema. Stort sortiment af slibepapir til maskiner samt slibepapir til arbejde i hånden. Se udvalget her

Vådslibepapir, 6 stk. – Biltema.dk

Vådslibepapir, 6 stk.

Slibepapir, 187 x 90, 10 huller, 8 stk. – Biltema.dk

Lateximprægneret papir der er velegnet til bearbejdning af hårde materialer som metal og hårdttræ. Fremragende til både hånd- og maskinslibning. Passer til slibemaskine 17-736.

Slibepapir, selvklæbende, 5 stk. – Biltema.dk

Lateximprægneret papir med specialudviklet stearatbelægning, der nedkøler slibematerialet og forhindrer, at slibeoverfladen fyldes igen. Giver en meget fin overfladefinish og har en lang levetid. Beregnet til slibning af alle typer af lakerede, malede og spartlede overflader.

Vådslibepapir, 10 stk. – Biltema.dk

Vandbestandige ark til våd- og tørslibning.

Slibepapir til vægslibemaskine, 5 stk. – Biltema.dk

Hullet, fleksibelt og lateximprægneret allroundpapir med fuld harpiksbinding, der sammen med kornstrukturen giver lang levetid og god slibeeffekt. Velegnet til bearbejdning af såvel hårde materialer som metal og hårde træsorter som bløde materialer som kompositmaterialer, plast og lakker. Passer til vægsliber 17-556 og 17-557.

Slibepapir, 6 huller, 10 stk. – Biltema.dk

Trekantet, hullet maskinslibepapir til middelhård slibning. Papirbagside med filt til velcrofastgørelse. Slibepapiret er velegnet til bearbejdning af såvel hårde materialer som metal og hårde træsorter som bløde materialer som kompositmaterialer, plast og lakker. Passer til slibemaskine 17-775.

Slibepapirark, 20 stk. – Biltema.dk

Lateximprægneret papir der er velegnet til rene, spartlede og malede træoverflader. Har ekstra god slibeeffekt også på hårde træsorter og maling.

Slibepapir til multiværktøj – Biltema.dk

Slibepapirsæt til multiværktøj, 20 stk. – Biltema.dk

Sæt med forskellige finheder af fleksibelt, lateximprægneret allroundpapir med fuld harpiksbinding, der sammen med kornstrukturen giver lang levetid og god slibeeffekt. Velegnet til bearbejdning af såvel hårde materialer som metal og hårde træsorter som bløde materialer som kompositmaterialer, plast og lakker. Velcrofastgørelse. Indeholder: 20 stk. trekantet slibepapir: 10 stk. K80 5 stk. K120 5 stk. K240

Keywords: sandpapir biltema