Tælletræ online

Tælletræ – Probability Tree – GeoGebra

Tælletræ – Probability Tree – GeoGebra

Tælletræ – Probability Tree. … Tælletræ – Probability Tree. Forfatter: Matematikbanken. Emne: Tælletræ. Træk i skyderne / Change amount of branches.

Tælletræ – Probability Tree

Dynamisk tælletræ med navngivning af grene

Dynamisk tælletræ med navngivning af grene… I regnearket kan du skrive navne på muligheder. husk at det skal skrives i ” ” eller virker det ikke.

Chance- og tælletræ – Matematikopgaver.dk

Følgende hjælpemidler tilgodeser en række af de opgaver, som man som studerende på læreruddannelsen og elev i grundskolen kan have brug for. CHANCE- OG TÆLLETRÆ.

Tælletræ [classic] – Creately

Tælletræ [classic] | Creately

Use Creately’s easy online diagram editor to edit this diagram, collaborate with others and export results to multiple image formats. Edit this Template.

Tælletræer | Skoledu.dk – Matematik i grundskolen

Lav et tælletræHvis man skal finde antallet af udfald i et udfaldsrum, kan det være en fordel at lave et tælletræ.Et eksempel kan være et spil ”plat og …

Lav et tælletræHvis man skal finde antallet af udfald i et udfaldsrum, kan det være en fordel at lave et tælletræ.Et eksempel kan være et spil ”plat og krone”, hvor man gentager forsøget tre gange.P står for plat og K for krone.Tælletræet kommer nu til at se sådan ud:Vi kan se, at tælletræet slutter med 8 grene. Det betyder, at der er 8 forskellige muligheder for, hvordan

Tælletræ i geogebra – YouTube

Tælletræ matematik online by Emil Baad

GeoGebra er et dynamisk matematikværktøj som både kan arbejde med algebra og geometri. Smath. SMath er et gratis matematisk skriveværktøj, der kan bruges som et …

Tælletræ matematik online by Emil Baad – Prezi

Sandsynlighed | MindMeister Mindmap

MindMeister Logo – Online mind mapping og brainstorming. Har du ingen konto? Tilmeld dig Gratis. Brows. Fremhævede Maps. Kategorier.

Statistisk sandsynlighed ✓ Kombinatorik ✓ Chancetræ ✓ Tre forskellige typer af sandsynlighed

Keywords: tælletræ online