Få en stor fleksibilitet med erhvervsleasing af en bil

Ejer du en virksomhed, og har du brug for en firmabil? Du kan få en firmabil på flere forskellige måder. Du kan vælge at købe en bil, som du bruger som firmabil, eller du kan vælge at lease en bil. Skal du lease en bil, som du bruger i forbindelse med din virksomhed, bliver det kaldt for erhvervsleasing.

Fordele ved erhvervsleasing

Med erhvervsleasing opnår du en stor fleksibilitet. Her står virksomheden for udgifterne, der er forbundet med at lease bilen, hvilket kan være et plus for mange. Vælger du at lease i stedet for at købe en firmabil, så bliver der frigivet likviditet. Likviditet kan du bruge til at øge væksten i din virksomhed.

En anden fordel er, at du opnår en større budgetsikkerhed, hvilket kan give ro i maven. Du får ydermere en lavere førstegangsydelse i forhold til lånefinansiering. Sidst men ikke mindst kan du selv vælge, hvilken model du ønsker at lease.

Valg af leasingløsning

Har du besluttet dig for at lease din firmabil, skal du finde ud af, hvilken leasingløsning du skal vælge. Der findes nemlig forskellige former for erhvervsleasing, så du bør finde den rette for dig og din virksomhed.

Du kan eksempelvis vælge finansiel leasing. Dette er en meget populær leasingløsning for virksomheder, da den giver en stor fleksibilitet. Derudover kan du vælge operationel leasing, hvor du ikke skal tænke på andet end den månedlige ydelse.

Splitleasing er endnu en mulighed, som du kan overveje. Her deles den månedlige ydelse mellem dig som privatperson og din virksomhed.